گروه خدمات ساختمانی سون

این مجموعه در طول سه دهه فعالیت خود بیش از 340 پروژه را با موفقیت اجرا کرده و ...

گروه خدمات ساختمانی سون

این مجموعه در طول سه دهه فعالیت خود بیش از 340 پروژه را با موفقیت اجرا کرده و ...

این مجموعه در طول سه دهه فعالیت خود بیش از 340 پروژه را با موفقیت اجرا کرده که کارنامه آن در سطح شهر تهران قابل مشاهده است . از مهمترین و بزرگترین پروژه های این مجموعه می‌توان بازسازی و نوسازی کاخ سعدآباد ، همکاری در اجرای پروژه پل طبیعت تهران ، کاشی کاری برج پارسپالاد تهران ، سنگ کاری نمای برج وسنه تهران و مشارکت در بیش از 130 ابر پروژه دیگر که به صورت تفصیلی در سایت قابل مشاهده و ارزیابی خواهند بود .

بایگانی

طریقه نصب کاغذ دیواری در بازسازی ساختمان

پنجشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۸، ۰۹:۳۴ ب.ظ

ندازه گیری کاغذ مورد نیاز : سطحی را که قرار است با کاغذدیواری پوشانده شود . به طریق زیر بدست می آوریم . برای بدست آوردن مساحت (ارتفاع دیوار ضربدر طول دیوار ) بدست آورده و کلیه مساحتها بدست آمده دیوارها را با یکدیگر جمع می کنیم و سپس مسحت قسمتهایی را که نیاز به پوشاندن نی باشد ، (مانند در، پنجره ، کمددیواری و غیره … ) را بدست آورده و از کل مساحت کم می نماییم . و به مساحت بدست امده مقدار ده درصد اضافه می کنیم . که این مقدار جهت ضایعات و زهوار و جفت کردن نقشها می باشد. قبل از خرید کاغذ باید مطمئن شوید که براورد مقدار کاغذ درست می باشد. بطور کلی هر رول کاغذ دیواری می تاند مساحتی برابر ۵/۲ متر مربع را پوشش دهد . در صورتی که عرض کاغذ ۷۰ سانتیمتر باشد.

 

طریقه نصب

پس از بنایی ساختمان و در بازسازی ساختمان شروع کار را می توان از نزدیکی در و یا پنجره با توجه به عرض کاغذدیواری با اندازه گیری آن در صورتی که عرض کاغذ ۷۰ باشد از نقطه شروع ، ۵/۲ سانتیمتر کمتر از عرض کاغذ علامت گذاری نمود و با کوبیدن ریسمان خط کشی بوسیله میخ به دیوار آویزان نموده تا خط شاقول بوجود آید. این نقطه خط مرجع و شروع می باشد. برای این کار، وزنه را بیحرکت نگه داشته و ریسمان را با دست دیگر کشیده و رها کنیم تا خط قائمی روی دیوار بر جای بماند، به دلیل اینکه ممکن است در شاقول نباشد. فاصله ۵/۲ سانتیمتری دست ما را در بریدن کاغذ و جفت کردن آن با اطراف در باز می گذارد . با اندازه گیری سطوح دیوار به طور عمودی کاغذ را با ۱۰ سانتیمتر طول بیشتر بریده که فاصله کف یا سقف باشند.

قطعات بریده شده کاغذ را روی میز طوری قرار می دهیم که طرف نقش دار رو به بالا باشد . قبل از اینک قطعات کاغذ ر روی میز پهن کنیم باید دقت نمائیم تا کاغذها پارگی و جرخوردگی نداشته و یا نواقص دیگر بر روی کاغذها از نظر چاب نباشد. کاغذهایی را که وضعیت خوبی ندارند کنار می گذاریم تا بعداً از انها استفاده شود. کاغذ را در حالی که نقش آن به طرف پایین است روی کف زمین یا میز قرار می دهیم و پشت کاغذ را با قلم موی پهن چسب زده کل سطح ر با لایه ضخیمی از چسب بپوشانید سپس با نگاهداشتن وسط کاغذ و بالا بردن یک سر آن ، کاغذ را از وسط تا کنید. به این ترتیب بالا و پایین کاغذ در حالی که سبمت چسب خورد ه بیرون است روی هم قرار خواهند گرفت . برای چسباندن کاغذ به دیوار با یک است دو سر لبه کاغذ را گرفته و آن را بلند کنید. دقت نماید که سطح نقش در در داخل و سمت چسبدار روبه بیرون باشد تا بتوان آن را به آسانی روی دیوار چسباند.

با توجه به خط شاقول ، که نقطه شروع کار است  از سقف شروع کرده و اولین قطعه کاغذ را نصب کنید. و در روی سقف به مقدار ۲ سانتیمتر کاغذ اضافی روی سقف باقی بگذارید، که بعداً آنرا می توانید ببرید. به دلیل گونیا نبودن سقف این مقدار کاغذ اضافی لاز می باشد.

با دقت لبه کاغذ را روی خط شاقول تنظیم نموده بالای کاغذ و لبه وقع بر خط شاقول را با برس پهن و سفتی بچسبانید. برس را از سمت لبه به طرف وسط کاغذ حرکت داده و در کنار دریاف گوشه ها با دقت کار را انجام برسانید . بافشار دادن برس از وسط کاغد به سمت لبه دیگر هر گونه چروک را صاف کنید. برس را از وسط به سمت لبه کاغذ کشیده تا تمام حبابهای موجود در زیر کاغذ رفع شوند . در این مرحله ، کاغذدیواری روی هم افتاده یا زیادی را نبرید مگر اینکه مزاحم کار شما باشد. باید مطمئن شوید که کاغذ از سقف تا کف کاملاً چسبیده باشد.

به همین ترتیب ، قطعه دوم را آماده نموده . دقت نمایید که نقش های دو قطعه کاغد با یکدیگر جفت شوند . ۱۰ سانتیمتر کاغذ اضافه ای که در هنگام برش طول بریده ایت برای این است که کاغذ را بالا و پایین ببرید تا نقشها را بتوان با یکدیگر جفت نمود. لبه قطعه دوم باید دقیقاً بر لبه قطعه اول منطبق باشد و لبه اولین قطعه ، خط راهنمای ما در هنگام نصب خواهد بود.

پس از آماده کردن قطعه دوم و جفت کردن دقیق لبه و نقش ، برس را به طرف پایین روی لبه جفت شده قطعه دوم کشیده تا بچسبد. سپس برس را به طرف وسط کار و از وسط به طرف لبه دیگر بکشید. با برسی ، همه حبابهای کاغذ را صاف کنید و تا پوشیده شدن کامل دیوار این کار را برای هر قطعه تکرار کنید. پس از پایان چسباندن کلیه قطعات کاغدها می توان کاغذهای اضافی را از سقفها و کفها برید. که این کار را می توانید با تیغ (کاتر) یا چاقوی تیز ببرید. بهتر است از یک کاردک پهن یا فلز صاف دیگری به عنوان راهنما استفاده کنید. این کار لبه بسیار زیبا و تمیزی را بوجود آورده و جلوه کار را نمایان می نماید.موارد فوق پس از اتمام کار بنایی ساختمان و نازک کاری آن(شامل سنگ کاری،کاشی کاری و…)انجام خواهد گرفت.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی